Plàntula hortícola ecològica

Perquè creiem en una agricultura saludable i perquè som conscients del nostre futur, sorgeix ecocasas. Una aposta ferma i de futur en la producció de plàntula hortícola ecològica.

En els nostres temps i de cara al futur, l’agricultura esdevé un sector important a fi d’obtenir vegetals de qualitat i saludables tant pel consumidor com pel medi ambient. El consumidor exigeix produccions segures i transparència en la cadena productiva.

Planters Casas, començà la producció de material vegetal ecològic l’any 2.009, esdevenint pioners en la producció de planter ecològic a Catalunya. Actualment comptem amb una superfície de 4.000m² de viver destinats a la producció ecològica.

4.000m² de viver destinats a la producció ecològica.

El nostre procés de producció, igualment que el de la plàntula, resta certificat per el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), fet que garanteix un bon control de traçabilitat, confiança i seguretat de que la plàntula s’inicia en plenes garanties.

logo ccpae
Operador núm. CT/001702/P

Què és l’agricultura ecològica o biològica?

L’agricultura ecològica és un sistema de producció agrària en la qual no s’utilitzen productes de síntesis química, (adobs, fitosanitaris, herbicides,…), òbviament tampoc s’utilitzen OGM (Organismes Genèticament Modificats).

La finalitat de la mateixa és respectar el medi, l’entorn i millorar la salut i el benestar del productor i del consumidor.